За контакт с мен: 0887 998 316 - Ники Франц
logo

Тимбилдинг

Снимки и видеозаснемане на тимбилдинг

Свържете се с мен и ще обсъдим Вашия тимбилдинг!

Обадете ми се на номер:

0887 998 316

Цени на Фото заснемане

- до 2 астрономически часа – 140 лв.
- от 2 до 5 астрономически часа – 70 лв./астр.час
- над 5 астрономически часа – 60 лв./астр.час

Копиране на експресни снимки/10-15см/ - 2 лв./бр.
Фотоколаж на снимка – формат 20 x30 см. –20 лв.
Изработка на музикално слайд шоу - 50 лв.
Копиране на снимки от CD: 9/13 см. (30 ст./1бр.); 10/15 см. (40ст./1бр.); 13/18 см. (60ст./1бр.); 15/21 см. (1лв./1бр.); 20/30 см. (4лв./1бр.)

Цени на Видео заснемане

Цената включва заснемането на най-интересните и важни моменти, наем на осветление, 1080р необработен материал, разходи за транспорт до посочен адрес:

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: до 2 астрономически часа – 150 лв.

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: от 2 до 5 астрономически часа – 80 лв./астр.час

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: над 5 астрономически часа – 70 лв./астр.час

МОНТАЖ НА ЗАСНЕТИЯ МАТЕРИАЛ – 30 лв./астр. час
(цената включва монтажа на най-интересните и важни моменти от суровия материал, озвучаване на отделни моменти, където е необходимо, субтитри и др.)

Какво искам да ви споделя за тимбилдинга?

Тиймбилдинг събиранията могат да бъдат голямо забавление и фирмите започват да ги използват все по-често, защото те подобряват комуникацията между работниците; правят работното място по-приятно; мотивират екипа; хората се опознават по-лесно; всички се оповават на една цел; учат екипа на саморегулиращи стратегии; помагат на участниците да научат повече за себе си - силните и слабите си страни; откриват и подобряват силните страни на работниците; подобряват продуктивността на екипа; практикува се ефективното сътрудничество с членовете на екипа.

Независимо от събитието, което ви събира, фотографирането му ще го увековечи и ще остане и след него. Истинските снимки, които можете да докоснете, осигуряват дълготраен спомен и възможността да ги споделяте в социалните мрежи бързо, лесно и удобно.

Да имате професионален фотограф по време на събитието ще накара участниците да се съсредоточат върху ангажиментите си и задачите, без да се опитвате да правите снимки с телефоните си или таблетите си и то с ниско качество.

Все повече и повече фирми започват да организират тийм билдинги, или иначе казано фирмено парти/ коктейл. Не всеки управител има времето да организира и най-малките детайли покрай едно такова събиране, а именно фото и видеозаснемането. Аз ще организирам всичко необходимо, без да ви притеснявам излишно. Всичко ще бъде изпипано, без изключения, така че това събитие да се превърне в едно от най-запомнящите се в живота ви.