За контакт с мен: 0887 998 316 - Ники Франц
logo

Кръщене

Видео заснемане на кръщене - позволете ми да овековеча този специален миг!

Цената включва заснемането на най-интересните и важни моменти, наем на осветление, 1080р необработен материал, разходи за транспорт до посочен адрес:

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: до 2 астрономически часа – 150 лв.

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: от 2 до 5 астрономически часа – 80 лв./астр.час

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: над 5 астрономически часа – 70 лв./астр.час

МОНТАЖ НА ЗАСНЕТИЯ МАТЕРИАЛ – 30 лв./астр. час
(цената включва монтажа на най-интересните и важни моменти от суровия материал, озвучаване на отделни моменти, където е необходимо, субтитри и др.)

Цени за фотограф и снимки на кръщене

  • до 2 астрономически часа – 140 лв.
  • от 2 до 5 астрономически часа – 70 лв./астр.час
  • над 5 астрономически часа – 60 лв./астр.час
  • Копиране на експресни снимки/10-15см/ - 2 лв./бр.
  • Фотоколаж на снимка – формат 20 x30 см. –20 лв.
  • Изработка на музикално слайд шоу - 50 лв.
  • Копиране на снимки от CD: 9/13 см. (30 ст./1бр.); 10/15 см. (40ст./1бр.); 13/18 см. (60ст./1бр.); 15/21 см. (1лв./1бр.); 20/30 см. (4лв./1бр.)

Какво искам да ви споделя за кръщенето?

Всеки празник предполага заснемането му, така че да остане един вечен спомен за вас, родителите ви, децата, внуците, а защо не и за правнуците. Такъв важен момент в живота ви, след раждането, това е покръстването. На този ден е важно до вас да застане професионален фотограф и видеооператор, които да направят деня ви незабравим.

Ако вече сте решили, че искате тези услуги, то сте попаднали на правилното място, няма нужда да си губите времето и да търсите повече. Вашето малко съкровище ще получи качествени снимки в миговете, в които приема вярата и се покръства. Всички ваши нужди ще бъдат задоволени. Първите секунди, в които бебето ви приема християнството са безценни.

Снимките, които ще получите, както и видеозаснемането са един невероятен спомен за вас, децата ви, техните деца. Представете си, ако имахте видео от покръстването на баба ви. Ако тогава е имало тази услуга, а именно - видеозаснемането - щяхте да показвате видеото на бъдещи поколения. Защо не започнете тази традиция още сега? Викнете фотограф и видеооператор, които да заснемат покръстването на цялото ви семейство и споделете тези важни моменти с любимите ви хора.

Доверете ми се и ще получите качествени и професионални снимки и видеозаписи на кръщането на вашето бебе и то в кратки срокове.