За контакт с мен: 0887 998 316 - Ники Франц
logo

Репортаж

Снимки и видеозаснемане на репортаж

Свържете се с мен и ще обсъдим Вашия репортаж!

Обадете ми се на номер:

0887 998 316

Цени на Фото заснемане

- до 2 астрономически часа – 140 лв.
- от 2 до 5 астрономически часа – 70 лв./астр.час
- над 5 астрономически часа – 60 лв./астр.час

Копиране на експресни снимки/10-15см/ - 2 лв./бр.
Фотоколаж на снимка – формат 20 x30 см. –20 лв.
Изработка на музикално слайд шоу - 50 лв.
Копиране на снимки от CD: 9/13 см. (30 ст./1бр.); 10/15 см. (40ст./1бр.); 13/18 см. (60ст./1бр.); 15/21 см. (1лв./1бр.); 20/30 см. (4лв./1бр.)

Цени на Видео заснемане

Цената включва заснемането на най-интересните и важни моменти, наем на осветление, 1080р необработен материал, разходи за транспорт до посочен адрес:

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: до 2 астрономически часа – 150 лв.

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: от 2 до 5 астрономически часа – 80 лв./астр.час

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: над 5 астрономически часа – 70 лв./астр.час

МОНТАЖ НА ЗАСНЕТИЯ МАТЕРИАЛ – 30 лв./астр. час
(цената включва монтажа на най-интересните и важни моменти от суровия материал, озвучаване на отделни моменти, където е необходимо, субтитри и др.)

Какво искам да ви споделя за репортажа?

Всяко събитие има нужда от фотограф, най-малкото за да покаже на всички, които не са присъствали, какви прекрасни моменти са изпуснали. Събитието може да е парад, конференция с множество стаи за срещи, реч, парти, вечеря, издаване на книга, джаз концерт, театър и други.
 Гостите на събитието няма да могат да го обхванат в най-пълната му светлина, защото те ще си правят единствено селфита, или снимки на приятели с телефоните си. От това могат да излязат доста истински и живи снимки, но със сигурност няма да могат да обхванат събитието както трябва.
 Събитието се нуждае от дозина снимки, които да разкажат историята. Фотографът трябва да присъства на него през цялото време, за да го усети изцяло и да направи най-добрите снимки, които да останат за спомен на присъстващите и да се видят от тези, които не са успeли да дойдат.
 Аз ви гарантирам най-добрите снимки като качество и цена. Ще уловя моментите от обстановката наоколо, до пристигащите хора един по един. Няма да ме забележите и няма да притеснявам никого, просто ще съм там и ще хвана всеки детайл и важен момент. За мен всяко събитие е изключително важно, независимо дали е сватба или сбирка на класа. Предлагам фото и видео заснемане с най-високо качество. Доверете ми се и си припомняйте невероятните спомени дълги години след това.