За контакт с мен: 0887 998 316 - Ники Франц
logo

Детски рождени дни

Фото и видеозаснемане на детски рождени дни

Свържете се с мен и ще обсъдим рождения ден на Вашето дете!

Обадете ми се на номер:

0887 998 316

Цени на Фото заснемане

- до 2 астрономически часа – 140 лв.
- от 2 до 5 астрономически часа – 70 лв./астр.час
- над 5 астрономически часа – 60 лв./астр.час

Копиране на експресни снимки/10-15см/ - 2 лв./бр.
Фотоколаж на снимка – формат 20 x30 см. –20 лв.
Изработка на музикално слайд шоу - 50 лв.
Копиране на снимки от CD: 9/13 см. (30 ст./1бр.); 10/15 см. (40ст./1бр.); 13/18 см. (60ст./1бр.); 15/21 см. (1лв./1бр.); 20/30 см. (4лв./1бр.)

Цени на Видео заснемане

Цената включва заснемането на най-интересните и важни моменти, наем на осветление, 1080р необработен материал, разходи за транспорт до посочен адрес:

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: до 2 астрономически часа – 150 лв.

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: от 2 до 5 астрономически часа – 80 лв./астр.час

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: над 5 астрономически часа – 70 лв./астр.час

МОНТАЖ НА ЗАСНЕТИЯ МАТЕРИАЛ – 30 лв./астр. час
(цената включва монтажа на най-интересните и важни моменти от суровия материал, озвучаване на отделни моменти, където е необходимо, субтитри и др.)

Какво искам да ви споделя за детските рождени дни?

Ето че идва специалния ден на вашето малко съкровище, а именно - рожденният му ден. Няма нещо, което да ви попречи да планирате перфектния рожден ден. Децата чакат цяла година за да дойде дългоочакваният голям ден и да го отпразнуват.

Изберете тема на партито и нека децата се потопят в нея. На пазара има много костюми и украси, от които може да изберете. Направете всеки рожден ден уникален за вашето дете. Направете го незабравим, като го увековечите доверявайки ми се да направя най-запомнящите се снимки и видео клипчета.

Мога да ви предложа и различни теми за перфектния ден. Например, можете да направите Лего парти. Децата обожават конструкторите, това е факт. Шарен празник също е за предпочитане, във всички цветове на дъгата. Тази тема е подходяща както за момчета, така и за момичета. Използвайте най-различни цветни украси - хартиени фенери, шапки, бонбони. Ако пък малкото ви сладко момиченце става на една годинка, то тогава можете да заложите на розово парти. Нека всичко е в розово, като се започне от покривката на масата, та чак до дрехите на децаата и родителите. Можете да заложите, разбира се, и на парти в стил любим анимационен герой. Идеите, които мога да ви предложа са безкрайни. А спомените след това, подредени във фотоалбуми ще връщат усмивките на лицата ви години наред.

Затова не го мислете, фотографът и видеооператорът ще уловят всички невероятни моменти, които дори самите вие може да сте пропуснали в бързината и напрежението около това всичко да бъде изрядно. По този начин вие ще сте съсредоточени само около това най-скъпото за вас същество да се чувства невероятно и да изкара един уникален рожден ден. Моята задача ще е да направя така, че всяка усмивка и жест да бъдат заснети по най-добрия и качествен начин.