За контакт с мен: 0887 998 316 - Ники Франц
logo

Рекламна фотосесия

Рекламна фотосесия

Свържете се с мен и ще обсъдим заснемането на Вашата реклама!

Обадете ми се на номер:

0887 998 316

Цени на Фото заснемане

- до 2 астрономически часа – 140 лв.
- от 2 до 5 астрономически часа – 70 лв./астр.час
- над 5 астрономически часа – 60 лв./астр.час

Копиране на експресни снимки/10-15см/ - 2 лв./бр.
Фотоколаж на снимка – формат 20 x30 см. –20 лв.
Изработка на музикално слайд шоу - 50 лв.
Копиране на снимки от CD: 9/13 см. (30 ст./1бр.); 10/15 см. (40ст./1бр.); 13/18 см. (60ст./1бр.); 15/21 см. (1лв./1бр.); 20/30 см. (4лв./1бр.)

Цени на Видео заснемане

Цената включва заснемането на най-интересните и важни моменти, наем на осветление, 1080р необработен материал, разходи за транспорт до посочен адрес:

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: до 2 астрономически часа – 150 лв.

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: от 2 до 5 астрономически часа – 80 лв./астр.час

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: над 5 астрономически часа – 70 лв./астр.час

МОНТАЖ НА ЗАСНЕТИЯ МАТЕРИАЛ – 30 лв./астр. час
(цената включва монтажа на най-интересните и важни моменти от суровия материал, озвучаване на отделни моменти, където е необходимо, субтитри и др.)

Какво искам да Ви споделя за фото и видео заснемане с цел реклама?

Когато видите някоя реклама кое е първото нещо, което забелязвате? Може би текста в рекламата? Ако сте като повечето хора, вие забелязвате първо снимките. Много често именно снимките привличат погледите на хората и точно те определят дали човек ще продължи да гледа рекламата или не. Използването на графики и снимки в една реклама винаги увеличават шанса хората да се загледат в нея за по-дълго време. Рекламната фотосесия включва правенето на снимки на продукти или услуги. Тези снимки не само че трябва да се отличават с високо качество и да са атрактивни, но също така трябва да са интересни и да хванат човешкото око. Те не само трябва да накарат купувача да се загледа в рекламата, но и да купи рекламирания продукт или услуга. Има няколко начина, по които може да се заснеме един продукт или услуга. Могат да се заснемат на празен фон или докато влизат в употреба. За да привлекат още по-голямо внимание, те могат да се заснемат в необикновена  обстановка или ситуация. Рекламните снимки често се използват в печатни издания като вестници и списания. Тези рекламни фотосесии може да се използват също така и онлайн, на билборди, по телевизията.
За да добие ясна представа как точно да заснеме продукта или услугата фотографът трябва първо да разбере какви точно снимки трябва да направи. Обичайно е необходима среща с клиентите преди изобщо да започне фотосесията. По време на тази среща клиентът трябва да обясни точно и ясно на фотографа какво иска като резултат и какво съобщение иска да изпрати на хората, които ще видят рекламата. Чак след като е наясно какво се изисква от него, фотографът ще започне подготовка за снимките. Той ще определи и правилното място, на което да бъде направена рекламната фотосесия. На един и същи продукт може да се направят снимки както на открито, така и на закрито. Хубаво е при този вид фотосесии да бъдат включени и модели. Например, те могат да държат продукта или да го използват. Когато всичко е подготвено, фотографът по рекламата може да започне заснемането и. От множеството снимки само някои ще бъдат използвани, тъй като повечето няма да са перфектни.
Рекламният фотограф използва голямо разнообразие от снимки, защото той продава не само продукт, но и начин на живот, концепции, идеи. Той има по-голяма творческа свобода да интерпретира как продуктите или услугите да бъдат представени по най-добрия начин. Рекламните фотографи често са експерти в маркетинга, оформлението, бизнес мениджмънта и тенденциите при продажбите. Според направено проучване през 2011г. около 80 процента от всички рекламни кампании включват снимки.