За контакт с мен: 0887 998 316 - Ники Франц
logo

Студийна фотосесия

Мои снимки в студио

Свържете се с мен и ще обсъдим Вашата студийна фотосесия!

Обадете ми се на номер:

0887 998 316

Цени на Фото заснемане

- до 2 астрономически часа – 140 лв.
- от 2 до 5 астрономически часа – 70 лв./астр.час
- над 5 астрономически часа – 60 лв./астр.час

Копиране на експресни снимки/10-15см/ - 2 лв./бр.
Фотоколаж на снимка – формат 20 x30 см. –20 лв.
Изработка на музикално слайд шоу - 50 лв.
Копиране на снимки от CD: 9/13 см. (30 ст./1бр.); 10/15 см. (40ст./1бр.); 13/18 см. (60ст./1бр.); 15/21 см. (1лв./1бр.); 20/30 см. (4лв./1бр.)

Цени на Видео заснемане

Цената включва заснемането на най-интересните и важни моменти, наем на осветление, 1080р необработен материал, разходи за транспорт до посочен адрес:

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: до 2 астрономически часа – 150 лв.

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: от 2 до 5 астрономически часа – 80 лв./астр.час

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: над 5 астрономически часа – 70 лв./астр.час

МОНТАЖ НА ЗАСНЕТИЯ МАТЕРИАЛ – 30 лв./астр. час
(цената включва монтажа на най-интересните и важни моменти от суровия материал, озвучаване на отделни моменти, където е необходимо, субтитри и др.)

Какво искам да ви споделя за студийната фотосесия?

Студийната фотосесия е много по-различна от фотографията на открито, тъй като фотографът не може просто да се разхожда напред и назад и да прави множество снимки с фотоапарата си. При студийната фотография има нужда от достатъчно дълга и обмислена подготовка. Фотографията на открито е по-спонтанна, картините се заснемат от камерата, без да се манипулира осветлението или някакви други обстоятелства. Докато студийната фотография позволява на фотографът да създаде сцена, каквато той смята за най-подходяща и да контролира всички нейни елементи като се започне от осветлението до позицията на обектите.
Избирайки студийната фотосесия можете да получите снимки, точно такива каквито вие желаете. Цвят на косата, заден фон. Всичко е под контрол. Дори професионалните фотографи имат нужда в един момент да контролират светлината и да създават условия, в които да творят. Посредством този тип фотография имате свободата да постигнете точно това, което ви се върти в главата с различни способи.
Осветлението може да бъде по-меко или да акцентира върху детайла и релефа. Може да си направите интересен фон или дълбочина, ако имате много идеи, които чакат реализация то точно студийната фотосесия ще ви я изпълни.
В случай, че решите да изберете студийна фотосесия то вие ще получите снимки като за списание. Вижте себе си по един по-различен, нов и уникален начин в моето студио. Ще ви направя неограничен брой кадри, от които сами ще можете да си изберете тези, които най-много ви допадат. Всяка снимка ще е обработена професионално. Ще получите качествени и красиви снимки, на които ще се радвате години наред.