За контакт с мен: 0887 998 316 - Ники Франц
logo

Семейна фотосесия

Семейни снимки направени от мен

Свържете се с мен и ще обсъдим Вашата семейна фотосесия!

Обадете ми се на номер:

0887 998 316

Цени на Фото заснемане

- до 2 астрономически часа – 140 лв.
- от 2 до 5 астрономически часа – 70 лв./астр.час
- над 5 астрономически часа – 60 лв./астр.час

Копиране на експресни снимки/10-15см/ - 2 лв./бр.
Фотоколаж на снимка – формат 20 x30 см. –20 лв.
Изработка на музикално слайд шоу - 50 лв.
Копиране на снимки от CD: 9/13 см. (30 ст./1бр.); 10/15 см. (40ст./1бр.); 13/18 см. (60ст./1бр.); 15/21 см. (1лв./1бр.); 20/30 см. (4лв./1бр.)

Цени на Видео заснемане

Цената включва заснемането на най-интересните и важни моменти, наем на осветление, 1080р необработен материал, разходи за транспорт до посочен адрес:

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: до 2 астрономически часа – 150 лв.

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: от 2 до 5 астрономически часа – 80 лв./астр.час

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: над 5 астрономически часа – 70 лв./астр.час

МОНТАЖ НА ЗАСНЕТИЯ МАТЕРИАЛ – 30 лв./астр. час
(цената включва монтажа на най-интересните и важни моменти от суровия материал, озвучаване на отделни моменти, където е необходимо, субтитри и др.)

Какво искам да ви споделя за семейната фотосесия?

Семейна фотосесия - фотозаснемане например на различни места в парк, сред природата и т.н.
Семейната фотосесия е много важна за мен, защото обичам да снимам хора, да улавям моментите и емоциите, които те пресъздават. Обичам да гледам тяхното изражение, когато за първи път се докоснат до готовите снимки. Доволното изражение на лицата им, когато за първи път видят своя портрет, ме кара да се наслаждавам още повече на своята работа. По-скоро не мога да го нарека работа, а хоби и страст. Семейната фотосесия и видеозаснемане е едно от нещата, които най-много обичам да правя. Позитивните емоции на хората ме зареждат много повече от това да снимам просто природата.
Да работя с хора и да заснемам важните моменти за тях и емоциите им е топ приоритет за мен, за да не бъдат забравени никога. Обичам семейната фотография, защото ми дава възможността да споделям най-специалните моменти на хората. Фотографията ме е запознала с много хора, които сега мога спокойно да нарека свои приятели.
Тъй като животът минава твърде бързо вие се радвате да видите първите стъпки на детето ви, как рецитира и си играе с други деца, как се научава да пише, балът, първото гадже на детето ви. В това няма нищо лошо, но тези моменти преминават толкова бързо, че докато мигнете и се усетите, те ще са отлетели. Много е важно да имате тези години заснети. Повечето от вас ще предпочетат да вземат камерата и фотоапарата сами и да направят клипчета и снимки, но помислете и по-добре ми се обадете, така ще можете и вие да присъствате на снимките, а да не сте скрити само зад обектива. Споделете емоциите и моментите и присъствайте на всички снимки и клипчета. Бъдете сигурни, че ще направя най-добрите и качествени снимки, на които ще се виждат само вашите естествени емоции и пози и които ще носят много чувства на радост и усмивки.