За контакт с мен: 0887 998 316 - Ники Франц
logo

Как работя?

Как работя?

Стъпка по Стъпка:

1. Обадетете ми се на тел. 0887 998 316 за предварителен разговор. Ще обсъдим датата на Вашето събитие, ще получите информация и дали екипът ни е свободен за Вашата дата. Ще обсъдим и естеството на Вашето събитие, както и нашата работа.

2. Насрочваме предварителна среща, на която ще се запознаем - в удобно за Вас време и място/може да се видим и в наш офис/.

3. Какво ще обсъдим на срещата?

  • Естеството на работата на фотографа / видео оператора в зависимост от типа събитие; ще уточним всякакви детайли и Ваши изисквания; ще коментираме сценарий на Вашето събитие/ако има такъв/; ще коментираме всякакви Ваши идеи свързани със събитието; ще Ви покажа вече заснети събития; ще получите крайната цена на услугите за Вашето събитие.
  • За да запазите съответната дата за Вашето събитие трябва да платите капаро в размер на 50% от стойността на услугата. Подписваме договор за услугите, за които сме се разбрали (проект на това споразумение можете да видите от ТУК). Заплащането на услугите се извършва на ръка или по банков път.

4. Накрая остава да се чуем контролно по телефона, поне 2 дни преди събитието Ви за да потвърдите часовете, да уточним и финални допълнителни подробности.

От тук насетне, за Вас остава да се насладите на събитието си... всичко друго е ангажимент на моя екип!