За контакт с мен: 0887 998 316 - Ники Франц
logo

Фирмени мероприятия

Фирмени мероприятия

Цени на Фото заснемане

- до 2 астрономически часа – 140 лв.
- от 2 до 5 астрономически часа – 70 лв./астр.час
- над 5 астрономически часа – 60 лв./астр.час

Копиране на експресни снимки/10-15см/ - 2 лв./бр.
Фотоколаж на снимка – формат 20 x30 см. –20 лв.
Изработка на музикално слайд шоу - 50 лв.
Копиране на снимки от CD: 9/13 см. (30 ст./1бр.); 10/15 см. (40ст./1бр.); 13/18 см. (60ст./1бр.); 15/21 см. (1лв./1бр.); 20/30 см. (4лв./1бр.)

Цени на Видео заснемане

Цената включва заснемането на най-интересните и важни моменти, наем на осветление, 1080р необработен материал, разходи за транспорт до посочен адрес:

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: до 2 астрономически часа – 150 лв.

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: от 2 до 5 астрономически часа – 80 лв./астр.час

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: над 5 астрономически часа – 70 лв./астр.час

МОНТАЖ НА ЗАСНЕТИЯ МАТЕРИАЛ – 30 лв./астр. час
(цената включва монтажа на най-интересните и важни моменти от суровия материал, озвучаване на отделни моменти, където е необходимо, субтитри и др.)

Свържете се с мен и ще обсъдим Вашето фирмено мероприятие!

Обадете ми се на номер:

0887 998 316

Какво трябва да знаете за фото и видео заснемане на мероприятия?

Не е необичайно да срещнете професионален фотограф на представления, бизнес срещи, празненства и други. Той е там за да документира всичко и да направи спомените вечни. Помага на организаторите на партитата да имат всичко необходимо за тяхното портфолио. Добра идея е да се покани фотограф на всяко едно мероприятие, особено когато на тези събития присъстват важни хора. Наемането на професионален фотограф, който да снима през цялото време ще ви подари вечни спомени за събитието, които ще може да гледате, когато решите дълги години след като партито е приключило.
Като организатор на събитието трябва да си направите снимки с важните гости на него, независимо дали са непринудени или напротив. Висококачествените снимки с важните гости са определено много по-добри и за предпочитане отколкото снимките направени с обикновен телефон.
Добре е да обсъдите с фотографа си предварително груповите снимки преди партито, отколкото по време на него да е пълен хаос и да се правят просто някакви снимки. Планираните снимки ви осигуряват присъствието на всички хора, които искате да присъстват. Другото важно нещо е да обсъдите светлините, които допринасят за вида на снимката след това.
Социалната медия по време на всяко събитие все повече присъства в ежедневието ни. Професионалните снимки можете да качеите в социалните мрежи още на секундата или можете да си ги изпратите на имейла. Споделянето на снимки е още по-лесно с новите технологии. Посредством социалните мрежи и професионалния фотограф можете да изненадате гостите си като видят снимките с тях качени във фейсбук или инстаграм още преди вечерта да е приключила. Затова не се колебайте, а ми пишете още сега за да резервирате дата и час.