За контакт с мен: 0887 998 316 - Ники Франц
logo

Детска фотосесия

Снимки на дечица направени от мен

Свържете се с мен и ще обсъдим Вашата детска фотосесия!

Обадете ми се на номер:

0887 998 316

Цени на Фото заснемане

- до 2 астрономически часа – 140 лв.
- от 2 до 5 астрономически часа – 70 лв./астр.час
- над 5 астрономически часа – 60 лв./астр.час

Копиране на експресни снимки/10-15см/ - 2 лв./бр.
Фотоколаж на снимка – формат 20 x30 см. –20 лв.
Изработка на музикално слайд шоу - 50 лв.
Копиране на снимки от CD: 9/13 см. (30 ст./1бр.); 10/15 см. (40ст./1бр.); 13/18 см. (60ст./1бр.); 15/21 см. (1лв./1бр.); 20/30 см. (4лв./1бр.)

Цени на Видео заснемане

Цената включва заснемането на най-интересните и важни моменти, наем на осветление, 1080р необработен материал, разходи за транспорт до посочен адрес:

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: до 2 астрономически часа – 150 лв.

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: от 2 до 5 астрономически часа – 80 лв./астр.час

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: над 5 астрономически часа – 70 лв./астр.час

МОНТАЖ НА ЗАСНЕТИЯ МАТЕРИАЛ – 30 лв./астр. час
(цената включва монтажа на най-интересните и важни моменти от суровия материал, озвучаване на отделни моменти, където е необходимо, субтитри и др.)

Какво искам да ви споделя за детската фотосесия?

Всяко дете е уникално само по себе си. Има уникална персоналност и визия. Обичам да улавям динамичните моменти, които всяко дете притежава и преживява. Моите любими детски фото сесии приключват след дълъг ден, а понякога дни, прекарани заедно с малчугана и улавяйки всички незабравими моменти.
 Независимо дали сесиите включват игра с фризби в парка, бой с възглавници в дневната, пикник, къмпинг на любимото място, екскурзия до плажа, искам да хвана всички очарователни моменти, които вашето дете е способно да пресъздаде. Ако това прилича на мечтаната фотосесия за вашето дете, може да ми се обадите веднага по телефона или да ми пишете на имейла, за да уговориме фото и видеозаснемането.
 Моята цел е да уловя моментите, в които вашето дете се забавлява най-много. Целта ми не е да го накарам просто да позира пред камерата с различни костюми и декори. Ако желаете по-разчупена фотосесия, то тогава аз съм човекът за вас.
 За да се чувства добре вашето дете трябва да носи дрехите, които харесва най-много. Имайте предвид, че снимките няма да са само застопорени, детето ще се движи постоянно, ще ходи, ще седи, ще тича, затова нека да облече дрехи, с които ще се чувства удобно. Важно е детето да се забавлява и да не се чувства под светлината на прожекторите, а да се държи по обичаен за него начин, за да се получат естествени и красиви снимки. Това е важно и за видеозаснемането, за да се улови вашето дете по начина, по който се държи всеки ден - трябва да може да се заснеме обичайното му говорене, движения, игра, за да може да имате един качествен и вечен спомен, който да си пускате всеки път, когато решите.