За контакт с мен: 0887 998 316 - Ники Франц
logo

Юбилеи

Фото и видеозаснемане на юбилеи

Свържете се с мен и ще обсъдим Вашия юбилей!

Обадете ми се на номер:

0887 998 316

Цени на Фото заснемане

- до 2 астрономически часа – 140 лв.
- от 2 до 5 астрономически часа – 70 лв./астр.час
- над 5 астрономически часа – 60 лв./астр.час

Копиране на експресни снимки/10-15см/ - 2 лв./бр.
Фотоколаж на снимка – формат 20 x30 см. –20 лв.
Изработка на музикално слайд шоу - 50 лв.
Копиране на снимки от CD: 9/13 см. (30 ст./1бр.); 10/15 см. (40ст./1бр.); 13/18 см. (60ст./1бр.); 15/21 см. (1лв./1бр.); 20/30 см. (4лв./1бр.)

Цени на Видео заснемане

Цената включва заснемането на най-интересните и важни моменти, наем на осветление, 1080р необработен материал, разходи за транспорт до посочен адрес:

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: до 2 астрономически часа – 150 лв.

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: от 2 до 5 астрономически часа – 80 лв./астр.час

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: над 5 астрономически часа – 70 лв./астр.час

МОНТАЖ НА ЗАСНЕТИЯ МАТЕРИАЛ – 30 лв./астр. час
(цената включва монтажа на най-интересните и важни моменти от суровия материал, озвучаване на отделни моменти, където е необходимо, субтитри и др.)

Какво искам да ви споделя за юбилея?

Всеки юбилей в живота на един човек е вълнуващо и много важно събитие. За него е хубаво да се подготвите от малко по-рано за да изкарате едно приказно тържество. Ако искате събитието да бъде наистина запомнящо се ми се доверете. Нека направя снимки и видео запис на вашия юбилей, за да можете след това да им се радвате през годините и да ги показвате на внуци и правнуци.

Доверявайки ми се ще направите деня си още по-вълшебен и приятен. Няма да се притеснявате дали няма да тревожите някои от гостите да снимат, ще направя така че да се отпуснете и просто да се насладите на тържесвото си. Подгответе се за всякакви промени, но не позволявайте на никого и на нищо да развалят настроението ви. Това е вашият ден, споделето го със семейство, приятели, любими хора и овековечете събитието с професионален фотограф и видеооператор.

За вас остава само да решите дали купонът ще е точно на датата или ще го направите през първия уикенд след нея. Ако трябва да каните гости, които живеят в друг град трябва да го обмислите добре, за да могат и те да си организират придвижването и другите си ангажименти.

Помислете къде ще се състои тържеството. Ако сте по-голяма компания, не само 4-8 човека, не е лошо да помислите за наемане на маса в заведение, че дори и отделна зала. Можете, разбира се, и да заложите на домашния уют в своето жилище. Каквото и да изберете бъдете сигурни, че снимките ще станат уникално красиви и качествени.

Нека всеки юбилей бъде запомнящ се празник като ми се доверите за фото и видео заснемането. Направете празника си по-приятен и безгрижен.