За контакт с мен: 0887 998 316 - Ники Франц
logo

Бебета

Цени за снимки на бебета - изписване, погача и фотосесии

Бебешките снимки

са едни от най-интересните снимки на земята. Мисля дори, че те са най-сниманите "обекти" в света. Както при всяка друга снимка, намирането на правилния ъгъл ще доведе до перфектния кадър. Да уловиш момента, когато бебето невинно се усмихва изисква голямо търпение и късмет.

Да накарате едно новородено да позира или просто да се усмихне звучи по-лесно отколкото в действителност е. Бебетата са непредсказуеми в тяхното поведение и движения. Заснемането на бебетата пред цветен фон или просто в естествената им среда ще е най-страхотния избор. Също така не е лошо да помислите и за костюмчета за новородени. Получават се прекрасни бебешки снимки.

  • до 2 астрономически часа – 140 лв.
  • от 2 до 5 астрономически часа – 70 лв./астр.час
  • над 5 астрономически часа – 60 лв./астр.час
  • Копиране на експресни снимки/10-15см/ - 2 лв./бр.
  • Фотоколаж на снимка – формат 20 x30 см. –20 лв.
  • Изработка на музикално слайд шоу - 50 лв.
  • Копиране на снимки от CD: 9/13 см. (30 ст./1бр.); 10/15 см. (40ст./1бр.); 13/18 см. (60ст./1бр.); 15/21 см. (1лв./1бр.); 20/30 см. (4лв./1бр.)

Видеозаснемане на бебета

Цената включва заснемането на най-интересните и важни моменти, наем на осветление, 1080р необработен материал, разходи за транспорт до посочен адрес:

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: до 2 астрономически часа – 150 лв.

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: от 2 до 5 астрономически часа – 80 лв./астр.час

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: над 5 астрономически часа – 70 лв./астр.час

МОНТАЖ НА ЗАСНЕТИЯ МАТЕРИАЛ – 30 лв./астр. час
(цената включва монтажа на най-интересните и важни моменти от суровия материал, озвучаване на отделни моменти, където е необходимо, субтитри и др.)

Бебешки фотосесии и видеозаснемане

Студийните сесии на новородени трябва да се направят по време на първите две седмици след раждането, когато бебето е още много поспаливо и неподвижно. Фокусът на тези сесии е върху бебето, представяйки го в най-блестяща светлина. Обикновено за това се ползват одеяло, шапка, ленти за глава, шал. Сесията може да продължи до четири часа, като това е съобразено с храненето, позирането и преобуването.

Другият вид сесии, това са ежедневните сесии. При тях може да има и позиране, но фокусът е върху начина на живот на новороденото в неговия дом. Тези сесии могат да се направят до шестата седмица след раждането на бебето и могат да продължат максимум 1 - 2 часа. Най-хубавата част за фотографът е да хване чудния и удивителен свят между членовете на семейството. Любовта е навсякъде във въздуха.

За мен е важно клиентите ми да знаят какво да очакват и как най-добре да се подготвят за фотосесията. Вдъхновението е навсякъде. Вярвам, че непланираните снимки са най-добрите, тези, които са вдъхновени от уникалността на всяко бебче. Важното е да се подчертае красотата на всяко новородено. Изчаквам моментите на прозявка, помръдване и протягане. Бебетата имат страхотни, перфектни, сладки движения, така че всяка снимка се получава уникално добра.