За контакт с мен: 0887 998 316 - Ники Франц
logo

Абитуриентски бал

Фотограф за Вашия абитуриентски балове

Вижте видео от бал заснет от мен

Свържете се с мен и ще обсъдим Вашия абитуриентски бал!

Обадете ми се на номер:

0887 998 316

Цени на Фото заснемане

- до 2 астрономически часа – 140 лв.
- от 2 до 5 астрономически часа – 70 лв./астр.час
- над 5 астрономически часа – 60 лв./астр.час

Копиране на експресни снимки/10-15см/ - 2 лв./бр.
Фотоколаж на снимка – формат 20 x30 см. –20 лв.
Изработка на музикално слайд шоу - 50 лв.
Копиране на снимки от CD: 9/13 см. (30 ст./1бр.); 10/15 см. (40ст./1бр.); 13/18 см. (60ст./1бр.); 15/21 см. (1лв./1бр.); 20/30 см. (4лв./1бр.)

Цени на Видео заснемане

Цената включва заснемането на най-интересните и важни моменти, наем на осветление, 1080р необработен материал, разходи за транспорт до посочен адрес:

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: до 2 астрономически часа – 150 лв.

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: от 2 до 5 астрономически часа – 80 лв./астр.час

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ: над 5 астрономически часа – 70 лв./астр.час

МОНТАЖ НА ЗАСНЕТИЯ МАТЕРИАЛ – 30 лв./астр. час
(цената включва монтажа на най-интересните и важни моменти от суровия материал, озвучаване на отделни моменти, където е необходимо, субтитри и др.)

Какво искам да ви споделя за бала?

Балът е една от най-важните нощи в живота ви. Страшно важно е да уловите мига и да направите зашеметяващи снимки по забавен и приятелски начин, което да допринесе до доброто настроение по време на вечерта. Заснетите снимки и видео ще се предават от поколение на поколение и така всички ще могат да видят колко сте били красиви.

Защо да изберете мен? Старая се да уловя специалните моменти бързо и по забавен начин с отличително високо качество на заснемането. Ще съм на уговореното място по-рано, така че да уловя всяка ваша стъпка. Като специалист в заснемането на всякакви събития - от балове, през рожденни дни, раждане, кръщане, сватби, детски рожденни дни, бебешка фотосесия и други - ще ви доставя качествени и уникални снимки и записи.

Вие имате да избирате и да организирате толкова много неща за важната вечер, затова оставете мен да се погрижа за снимките и видеозаснемането ви. Училищният бал е уникално събитие, което никога повече няма да се повтори, затова се доверете на професионализма ми. Аз ще съхраня всичките ви спомени от паметната вечер живи години наред.

Снимките започват още от обличането и подготовката на абитуриента, като преминават през портретна фотосесия, снимки с роднини, родители и приятели. Видео заснемане на придвижването с автомобил до училището и заведението, в което ще се състои тържеството, снимки с учители и съученици до влизането на абитуриента в заведението, че дори и след това.